Transformational Breath®


Iedere laatste dinsdag van de maand: International Breathing Circle. Over de hele wereld zijn er bijeenkomsten waarin de bewuste ademhaling centraal staat. Er is gelegenheid voor mensen die eerder Transformational Breath® sessies hebben gedaan, gezamenlijk te ademen. En de energie en verbinding te voelen met alle ademende wezens op aarde.

Plaats: Lumen, Nieuwe Keizersgracht 58, 1018 DT Amsterdam
Aanvang 20.00 uur, aanmelden via marietb@xs4all.nl
Kosten: € 45,00

Iedere derde vrijdag van de maand: Amsterdamse Ademkring. Met een groep Transformational Breath® ademcoaches wordt er op die vrijdagavond geademd met mensen die voor het eerst een sessie doen en ook met mensen die vaker hebben geademd. Hier ervaar je de energie van het ademen in een groep.

Plaats: Lumen, Nieuwe Keizersgracht 58, 1018 DT Amsterdam
Aanvang 19.30 uur, aanmelden via marietb@xs4all.nl
Kosten: € 45,00
Transformational Breath® Seminar, Level I, II en III. Van vrijdagavond 17 maart tot en met zondag 19 maart en van 14 tot en met 17 april. Een groot cadeau voor jezelf.
Aanmelden en informatie: www.paradijsopaarde.nu

Yoga
Op zondag 9 juli 2017 vindt er weer de immer genoeglijke, verfrissende en supergezonde buitenyoga dag plaats. Dit doen we altijd in de duinen bij Castricum. Er is heerlijk eten, schone lucht, als het goed is mooi weer en je ervaart hoe fijn het is om in de buitenlucht, met je voeten op het gras yoga te doen.
Aanmelden: marietb@xs4all.nl
Kosten: € 55,00 en € 35,00 met stadspas groene stip en studentenkorting.
Als het regent wordt het uitgesteld, maar de ervaring is dat het aan zee meestal wel goed weer is.